#FoodieDay 2022

El FoodieDay neix de la voluntat de convidar a tots els restauradors que han confiat en la revista durant els últims anys a un acte on puguin retrobar-se i gaudir.
L'acte principal del #FoodieDay va ser una xerrada sobre el futur de la gastronomia moderada per la Tana Collados, amb la presència d'Albert Raurich, Carme Ruscalleda i Nandu Jubany. Una tertúlia plena de positivitat on es van donar solucions a molts aspectes de la problemàtica actual i que Albert Raurich va definir molt bé "El sector sempre ha encarat problemes, mentre ens deixin treballar trobarem la manera de solucionar-los"
L'esdeveniment va tenir lloc al restaurant Belbo Terrenal, del grup Belbo Collection, dins l'entorn de l'Hotel ME de Passeig de Gràcia amb el Carrer Casp de Barcelona. En aquest icònic espai els assistents van poder degustar producte de primer nivell que van portar les marques patrocionadores del Foodie Day.
Una trobada per descobrir i degustar. Per compartir i reprendre relacions professionals. Una tarda que va aplegar a tots els qui fan possible que Barcelona sigui un referent gastronòmic i que treballen de valent per donar el millor d’ells mateixos.
Gràcies a tots els qui vàreu fer possible aquesta jornada i en especial a tots els qui confieu en Foodie Culture Barcelona. Ja pensem en la propera!

TOP